KAYMAKAM HASAN YAMAN GÖREVE BAŞLADI

KAYMAKAM HASAN YAMAN GÖREVE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı’nın Vali yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Bozüyük Kaymakamlığına atanan Hasan Yaman göreve başladı. Bozüyük’ü...

A+A-

İçişleri Bakanlığı’nın Vali yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Bozüyük Kaymakamlığına atanan Hasan Yaman göreve başladı. Bozüyük’ü severek görev yapabileceği bir yer olarak tanımlayan Kaymakam Hasan Yaman, vakit kaybetmeden ilçeyi tanıyarak çalışmalara başlamak istediğini söyledi. Yerel basını önemsediğini de sözlerine ekledi.

Kaymakamlık binasına gelişi sırasında kurum müdürleri ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Kaymakam Hasan Yaman, Kaymakamlık binasındaki birimleri gezerek çalışmalar hakkında kısa bilgi aldı.

dsc_0061.jpg

Kaymakam Yaman, “Bozüyük herkesin görev yapmak isteyebileceği güzel bir ilçe. İnşallah Belediyemiz, siyasi partilerimiz, meslek odalarımız, muhtarlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızın desteği ile ilçemizde çıtayı ve bayrağı bir kademe daha yukarıya yükseltmek için çalışacağız. Bizim devlet anlayışımız vatandaş odaklı bir devlet anlayışıdır. Vatandaşa hizmet etmek gibi bir kavram olmasa zaten bizim gibi insanlar ve mesleklere de gerek olmaz. Vatandaşın bize ilettiği sorunları çözülmesi bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Aldığım bilgiler ve izlenim itibariyle Bozüyük bizim severek görev yapabileceğimiz bir yer. İnşallah hep birlikte uyum içerisinde ilçeye değer katacak güzel hizmetler yapmayı arzuluyoruz. İnşallah hem bize hem de Bozüyüklülere hayırlı olmuştur” dedi.

Hasan Yaman, 1975 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. A.Ü.S.B.F. Kamu Yönetimini bitirdi. 2000 yılında açılan Kaymakamlık sınavında başarı göstererek Kaymakamlık mesleğine başladı. Afyonkarahisar-Bayat, Artvin-Şavşat, Şanlıurfa-Harran, Zonguldak-Çaycuma ve son olarak da Hatay Erzin kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Kaymakam Hasan Yaman evli ve 2 kız babasıdır.

İlçemiz Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hasan Yaman’a Yeni Bozüyük Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Bu haber toplam 9898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum