KAYMAKAM YAMAN, ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM YAMAN, ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 Kaymakam Hasan Yaman Engelliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Çelik ve dernek üyelerince karşılanan Kaymakam Yaman, dernek...

A+A-

 

Kaymakam Hasan Yaman Engelliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Çelik ve dernek üyelerince karşılanan Kaymakam Yaman, dernek üyeleriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Yoğun üye katılımının olduğu ziyarette dernek faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı İsmail Çelik, derneğin genel durumu ve faaliyetleriyle alakalı Kaymakam Hasan Yaman’ı bilgilendirdi. Başkan İsmail Çelik ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız Hasan Yaman’ın derneğimizi ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisi engellilerimizin istek ve sorunlarını dinleyerek çözümleri ile ilgileneceğini bildirdi. Engellilerimizin en yoğun talebi iş konusunda oldu. Engellilerimiz için istihdama yönelik atölyelerin olduğu, spor ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği bir engelsiz yaşam merkezi oluşturulması talebinde bulunduk. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ve üyelerin mutlu olduğu ziyaret için kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

22089735_10214663882852688_3882067689198805664_n.jpg

Bu haber toplam 2380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.