KAYMAKAM YAMAN KIZILTEPE KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM YAMAN KIZILTEPE KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman köy ziyaretleri kapsamında Kızıltepe Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Fatma Soylu ve köy sakinleri tarafından karşılanan...

A+A-

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman köy ziyaretleri kapsamında Kızıltepe Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Fatma Soylu ve köy sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam Hasan Yaman’a İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can ile birlikte İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirci eşlik etti.

Köy muhtarı Fatma Soylu tarafından Kaymakam Hasan Yaman’a köyün genel yapısı ve durumuyla ilgili bilgiler verildi. Köylülerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Yaman, sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Özellikle köyün su ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan ve elverişsiz toprak yapısı nedeniyle sonlandırılan sondaj çalışmaları için yeni su havzası arama çalışmalarının yapıldığı ve yeni su havzasının tespit edilmesinin ardından sondaj çalışmalarının yapılacağı ifade edildi. Ziyaret karşılıklı istişarelerle devam ederken hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

dscf4529.jpg

Bu haber toplam 3027 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.