Kızılay'dan Gazetemize Ziyaret

Kızılay'dan Gazetemize Ziyaret

Türk Kızılay Bozüyük Şube Başkanı Ersin Çam, Başkan Yardımcısı Servet Çetinkaya gazetemizi ziyaret etti.

A+A-

Türk Kızılay Bozüyük Şube Başkanı Ersin Çam, Başkan Yardımcısı Servet Çetinkaya, Yeni Bozüyük Gazetesi’nin de dahil olduğu Erdallar Basın Yayın Kuruluşları sahibi Mücahid Erdal ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette iki kurum karşılıklı olarak çalışmalarından bahsetti. Erdallar Basın Yayın Kuruluşları sahibi Mücahid Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesinin açılış serüvenini ve Sakarya Gazetesinin yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Bununla birlikte Bilecik'in gelişmesi açısından önemli konulara değinildi.

ec1c839d-da14-4def-b19b-2d7de8f90bdd.jpg

Türk Kızılay Bozüyük Şube Başkanı Ersin Çam ise; "Kızılay'ın 3 yıllık seçilmiş başkanı olarak ben ve Yardımcım Servet Beyle birlikte çalışmalarımıza başladık. İlk olarak Kızılay'ı yeni binasına taşıdık. Mobilyasından, kapısına, penceresine varasıya her şeyini yeniden yaptırdık. Kızılay'ın tek bir kuruşunu harcamadan kendi imkanlarımızla, eşimizin dostumuzun yardımıyla Kızılay'ı yeni yerinde çalışmalarına başlattık. Şimdi yeni yerimizde vatandaşımızı ağırlıyoruz, dertlerini dinliyor ev ziyaretleri yapıyoruz. Daha öncesinde bu tarz çalışmalar Kızılay'da olmamış, şuan ise daha çok insan ulaşmak için çalışıyoruz. Bozüyük Kızılay 30 senedir ne yapmışlar sorusuna cevap veriyoruz artık.

Şimdi muhatapları var, dertlerini dinliyor ve çözmeye çalışıyoruz. Bozüyük'teki herkes için faydalı işler yapmayı hedefliyoruz" diyerek yaptıkları ev ziyaretlerinde yaşanılan olayları anlattı.Mücahid Erdal da Ersin Çam'a çalışmalarında başarılar dileyerek Erdallar Basın Yayın Kuruluşları iyinin ve güzelin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaretin ardından günün anısına fotoğraf çekinildi.

027594bb-8df0-4cd8-86cd-99e389085c7c.jpg

Bu haber toplam 5381 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.