Kokoreç yerlerinin ihalesi yapıldı

Kokoreç yerlerinin ihalesi yapıldı

Kokoreç yerlerinin kiralama, ATM kurulum yeri kiralama, Yeşilkent Kültür ve Sosyal Tesislerindeki 2 adet işyeri kiralama ve Yediler Mahalle Konağı’nda bulunan Aile Hekimliği’ni kiralama ihaleleri Belediye Encümeni huzurunda, yapıldı.

A+A-

Bozüyük Belediyesi kapalı pazaryerinin yanında bulunan kokoreç yerlerinin kiralama, ATM kurulum yeri kiralama, Yeşilkent Kültür ve Sosyal Tesislerindeki 2 adet işyeri kiralama ve Yediler Mahalle Konağı’nda bulunan Aile Hekimliği’ni kiralama ihaleleri Belediye Encümeni huzurunda, Belediye Başkan Yardımcısı ve Encümen Başkanı Mahmut Fındık’ın başkanlığında yapıldı.
Belediye Yeni Düğün Salonunda, 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45 maddesi gereğince açık artırma suretiyle yapılan ihalede 12 adet kokoreç yeri ve 2 adet çay ocağı 3 yıllığına kiraya verildi. Ardından Bozüyük Belediyesi hizmet binası ihale salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.maddesi gereğince açık artırma suretiyle; İlçemiz Kasımpaşa Mahallesi Eminağa Caddesinde bulunan1 nolu ATM kurulum yeri kiralanması ihalesi ile Yeşilkent Kültür ve Sosyal Tesislerindeki 2 (iki) adet işyerinin kiralanması ihalesine istekli çıkmazken, İlçemiz Yediler Mahallesi Yediler Mahalle Konağında bulunan Aile Hekimliği  sağlık hizmeti vermek amacı ile 3 yıllığına kiraya verildi.
İhalelerin tamamlanmasının ardından Başkan Yardımcısı ve Encümen Başkanı Mahmut Fındık gerçekleştirilen iş yeri ihalelerinin ilçemiz halkına ve kiralayan esnafımıza hayırlı olmasını diledi.

 

1-4.jpeg

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.