KOLEKSİYONUNA BİR MADALYA DAHA EKLEDİ

KOLEKSİYONUNA BİR MADALYA DAHA EKLEDİ

Bozüyük’te Dodurga Spor Kulübü sporcusu ve Bozüyük Halk Eğitim Merkezi kursiyeri Ceren  Tuna Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye...

A+A-

Bozüyük’te Dodurga Spor Kulübü sporcusu ve Bozüyük Halk Eğitim Merkezi kursiyeri Ceren  Tuna Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 3.’sü oldu.  
Antrenörü Gökalp Yıldız, “Yıldızlardan gençlere henüz bu sene çıkan savaşçı kızımız ilk maçını 18-4, ikinci maçını 11-0, üçüncü maçını 10-7 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde zorlu rakibine hiç fırsat vermeyen sporcumuz müsabakadan 3-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde kendinden yaşça büyük Avrupa şampiyonu sporcu karşısında 15-2 mağlup ayrılan Dodurgaspor'un yeteneği gençlerdeki ilk senesinde Türkiye 3.sü olmayı başardı ve koleksiyonuna bir madalya daha ekledi. Bize her fırsatta yardımını esirgemeyen küçük beldemizin büyük Başkanı Selim Tuna’ya çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ve tüm emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

77777.jpg


Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.