KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR

KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR

“Bu kavşağa acilen önlem alınması gerekiyor”Bozüyük 4 Eylül Mahallesinde maddi hasarlı ve yaralamalı birçok kazanın meydana geldiği dört yol ağzında...

A+A-

“Bu kavşağa acilen önlem alınması gerekiyor”

Bozüyük 4 Eylül Mahallesinde maddi hasarlı ve yaralamalı birçok kazanın meydana geldiği dört yol ağzında oluşan kazalar vatandaşların canını yakmaya devam ediyor.

4 Eylül Mahallesinde yeni yapılan Vergi Dairesi binası ile 891. Sokağın kesiştiği noktadaki dört yol ağzında her geçen gün çok sayıda kaza meydana geliyor. Bugüne kadar meydana gelen kazalarda can kaybı yaşanmazken araçlarda oluşan maddi hasarların yanında çok sayıda kişi yaralandı. Vatandaşlar bu dört yol ağzına acilen önlem alınması gerektiğini savunuyorlar. Bugün aynı kavşakta yine kaza meydana gelirken otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada kamyonet devrilirken 3 kişi de yaralandı. Vatandaşlar, ”Bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Bugün meydana gelen büyük kaza ucuz atlatıldı. Cami ve hastane yolu olduğu için bu yol oldukça hareketli bir yol. Yarın Vergi Dairesinin de açılmasıyla daha da hareketli bir hale gelecek. Eğer bugünkü kaza bir 15 dakika sonra olsaydı Kur’an kursuna giden çocukların çıkış saatine denk geleceğinden daha büyük bir facia ortaya çıkabilirdi. Birilerinin canı yanmadan ve can kaybı yaşanmadan bu kavşak ile ilgili eksikliklerin tespit edilerek acilen önlem alınması gerekiyor” diyerek yetkililere seslendiler.

Diğer taraftan bugün meydana gelen kazada kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda 4 kişi yaralandı. Erdal A.(35) idaresindeki 26 BB 661 plakalı otomobil ile Mücahit E.(21) idaresindeki 11 UA 484 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç sürücüleri ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan Halime A.(32) ve Muhterem Ü.(34) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.   

20668689_1591415527595846_718500945_n-(1).jpg 

Bu haber toplam 3980 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.