KONTROLSÜZ KAVŞAK TARİH OLUYOR

KONTROLSÜZ KAVŞAK TARİH OLUYOR

Bozüyük’te ana cadde üzerinde eski sanayi mevkiinde bulunan ve sıklıkla kazaların meydana geldiği kontrolsüz kavşak tarih oluyor.Bozüyük Belediyesi...

A+A-

Bozüyük’te ana cadde üzerinde eski sanayi mevkiinde bulunan ve sıklıkla kazaların meydana geldiği kontrolsüz kavşak tarih oluyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından eski sanayi bölgesinde başlatılan çalışmalar mevcut geçişin 20 metre batıya kaydırılması ve trafik ışıklarının yerleştirilmesi ile devam ederken, araç geçişinin devam ettiği eski kavşak ise kapatılıyor. Ekipler tarafından bordür taşı döşenerek kapatılmaya başlayan eski kavşaktan araç geçişine izin verilmeyecek. Sürücülere zor anlar yaşatan eski kavşağın kapatılması konusunda memnuniyetlerini dile getiren sürücüler “eski kavşak özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde bizlere zor anlar yaşatıyordu. Kontrolsüz olması nedeni ile burada pek çok kaza meydana geliyordu. Yeni kavşakta ışıklı kontrol sisteminin olması bizim için çok daha güvenli oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

kavsak-calismasi-kontrolsuz-kavsak-tarih-oluyor-1.jpg

Özellikle eski sanayi sitesinden gelen araçlar için bir kâbus olan kavşaktaki sorun yapılan çalışmalar ile tamamen ortadan kaldırılıyor. 

kavsak-calismasi-kontrolsuz-kavsak-tarih-oluyor-2.jpg

Bu haber toplam 2697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.