“KULAKTAN KULAĞA”  SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

“KULAKTAN KULAĞA” SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkıyor.Geçtiğimiz yıl ilk kez oluşturulan ve  “Töre”...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl ilk kez oluşturulan ve  “Töre” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkan Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu başarılı performansı ile yoğun ilgi görmüştü. Bozüyük Belediyesi bünyesinde çalışmalarına başlayan ekip bu sezon ise “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkıyor. Yoğun bir çalışma temposunun ardından hazır olan ekip ilk kez 3 Nisan 2017 Pazartesi günü akşamı seyircisi ile buluşacak. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun saat 21:00’de başlayacak.

 Yönetmenliğini M. Tamer Uyar’ın yaptığı,  ışıkta Levent Özyetkin, seste Cemal Leblecioğlu’nun görev aldığı oyunda Aleyna Demirel, Anıl Keleş, Beyza Tura, Emiralp San, Keren Keleş, Mert Mustafa Poyraz, Nazif Şen, Nurdan Çayır, Ozan Kara, Sezgin Çelik, Ufuk Ay. Umut Babacanlı, Yaren Karaca ve Yasemin Kasap rol alıyor. Tiyatro severlerin ilgisini çekecek olan tek perdelik yetişkin oyunu daha sonra belirli periyotlarda tekrar sahne alacak. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler ücretsiz biletlerini Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Geçtiğimiz günlerde Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi’nin açılışına katılmak için ilçeye gelen Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen çaycısı Çaycı Hüseyin,  Alpaslan Özmol’da tiyatro gurubunu ziyaret ederek çalışmalarına katılmış ve gençlerle deneyimlerini paylaşmıştı.

a7ffe.jpg

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.