KÜLTÜR TURLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

KÜLTÜR TURLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından hanımlara ve emeklilere yönelik olarak düzenlenen Bolu Abant Kültür Turları için başvurular başladı. Tur programı kapsamında...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından hanımlara ve emeklilere yönelik olarak düzenlenen Bolu Abant Kültür Turları için başvurular başladı. Tur programı kapsamında 2017 yılında 2017 kişi Bolu Abant’a giderek muhteşem bir doğa gezisi yapacak.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın hanımlara ve emeklilere yönelik bir projesi olan ve Çanakkale ile başlayan, Bursa ve Konya gezileri ile süren Kültür Turları, bu yıl Bolu Abant gezileri ile devam ediyor. Bolu’nun muhteşem doğal güzelliklerinin görüleceği Bolu Abant turlarına katılmak isteyen hanımlar ve emekliler Bozüyük Belediyesi Hizmet binası girişindeki AK Masa birimine nüfus cüzdanı fotokopileri ile birlikte başvurabilirler. Otobüs ile tamamen ücretsiz olarak günü birlik düzenlenen turlar sabah erken saatlerde başlayarak akşam saatlerinde sona erecek. Abant, Gölcük ve Yedigöller olarak planlanan geziler profesyonel rehber eşliğinde yapılarak Bozüyük Belediyesi tarafından öğle ve akşam yemeği ikramı yapılacak.
Bozüyük Belediyesi’nin Kültür Turları kapsamında 2014 yılında Çanakkale’ye yapılan gezilerde yaklaşık bin 600 kişi ücretsiz olarak Çanakkale’yi ziyaret ederek oradaki maneviyatı yaşama fırsatı bulmuş, 2015 yılında 4 b in 500 kişi de Bursa’yı ziyaret ederek tarihi ve kutsal mekânları gezmişti. Geçtiğimiz yıl yine yoğun ilgi gören, Yüksek Hızlı Trenle 117 sefer halinde yapılan Konya gezilerinde de 4 bin 914 kişi Konya’yı gezerek başta Hz. Mevlana’nın türbesi olmak üzere pek çok tarihi ve kutsal mekânları ziyaret etmişti.
Kültür Turları kapsamında bu yıl ayrıca lise 11. Sınıf öğrencilerine yönelik “2017 Yılında 2017 Öğrencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz” sloganı ile düzenlenen Çanakkale gezilerine de bu güne kadar gelen talepler doğrultusunda yaklaşık 900 öğrenci katıldı.

236006.jpg


Bu haber toplam 2313 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.