KURTKÖYLÜLER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR

KURTKÖYLÜLER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR

Bozüyük Kurtköylüler Derneği gazetemize ve her zaman yanlarında olan firmalara teşekkür etti.Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı,...

A+A-

Bozüyük Kurtköylüler Derneği gazetemize ve her zaman yanlarında olan firmalara teşekkür etti.
Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, 'Erdal ailesi ilimiz gazetecilik sektörünün en önde gelen gazetelerini bünyesinde barındırıyor. Sakarya Gazetesi Kurtköylü Şadi Erdal abimizin, Osmaneli Haber Gazetesi Kurtköylü Mehmet Erdal'ın, Yeni Bozüyük Gazetesi yine Kurtköylü Kadir Erdal'ın sahip olduğu gazeteler. Bu 3 gazete de köyümüzün övünç kaynakları. Yine bu aileden halterde ki başarıları ile ismini duyuran Bahadır Erdal köyümüzün gururu olmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'yi gururlandıran, duygulandıran bir sporcunun köyümüzden, özellikle Erdal ailesinden çıkması bizleri çok memnun etti. Değerli hemşehrimiz Bahadır Erdal'ı tebrik ediyorum. 
Bunun yanında derneğimize yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen basta Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal'a, Mücahit Erdal'a, Mehmet Erdal'a, Kadir Erdal'a, Mia yem fabrika sahibi A.Osman Bağ'a, İbrahim Bag'a ve Bodur ekmek fırınları sahibi Ali Bodur'a dernek yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 


Bu haber toplam 2487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.