KURTKÖYLÜLER  İFTARDA BULUŞTU

KURTKÖYLÜLER İFTARDA BULUŞTU

 Bozüyük Kurtköylüler Derneği tarafından 11 Haziran 2017 Pazar günü iftar programı düzenlendi. Bozüyük Belediyesine ait Yenidoğan Mahalle Konağında...

A+A-

 

Bozüyük Kurtköylüler Derneği tarafından 11 Haziran 2017 Pazar günü iftar programı düzenlendi. Bozüyük Belediyesine ait Yenidoğan Mahalle Konağında gerçekleşen iftara Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı ve yönetimi ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşıladı. Gazetemiz sahibi Kadir Erdal da bir Kurtköylü olarak iftar programına icabet etti.

İftar daveti üzerine kendisi Kurtköylü olan meşhur Hafız Mustafa Kavurmacı ve oğlu Hakan Kavurmacı da Bursa’dan gelerek programda Kuran-ı Kerim ve kasideler okudu.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Uyanık, Eski MHP İl Başkanlarından Mesut Tekin, Türk Metal Sendikası Eskişehir şube Başkanı Orhan Demir, Pazaryerililer Dernek başkanı Ali Şahinoğlu, katılırken, aynı zamanda ev sahibi konumunda olan Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal, İl Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas, Çimse İş Sendikası Genel Merkez Sekreteri Hasan Emer, MHP Eski İl Başkanlarından Sabri Eraslan, BOZ-VİT sahibi Mesut Aydaş ve çok sayıda Kurtköylü katıldı.

Ardından Dernek binasına geçildi. Bir başka iftar programına davetli olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da iftar sonrasında Kurtköylüler Derneğine gelerek burada Kurtköylülerle uzun süre sohbet etti. 

Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Mücahid Erdal’a iftar programlarını her sene daha geniş katılımla devam ettirmeyi hedefliyoruz. Biz Kurtköylüler Derneği olarak dernek faaliyetini sadece köylülerimizle buluşma mekanı olarak görmüyoruz. Biz Bozüyük’te ev sahibi konumundayız. Biz sosyal, kürtürel ve ekonomik olarak köyümüzü ve çevremizi daha üst seviyeye çıkartmak için gayret sarf ediyoruz.

Önceki yıllarda Ertuğrul Gazi’yi anma ve Söğüt Şenliklerinde çadır açtık. En faal çadırlardan biriydik. Sn. Valimiz Süleyman Elban’ın Ertuğrulgazi dedemize hürmeten büyük hizmetleri var. Öncelikle kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Yeni düzenlemeleri kapsamında biz de bu yıl çadır açacağız. Kültürümüzü yaşatmak için faaliyetlerimiz olacak.

Bunun yanında köylülerimizle dernekte buluşarak sohbetler ediyoruz. Köyümüzü nasıl geliştiririz. Sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha üst seviyelere nasıl çıkartırız onları konuşuyoruz.

Bizim faaliyetlerimize maddi manevi her zaman yanımızda olan Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Fatih Bakıcı’ya da çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

unnamed-(7)-016.jpg

Bu haber toplam 2429 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.