KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

Bozüyük’te 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi tarafından program düzenlendi.Cumhuriyet meydanında düzenlenen programda...

A+A-

Bozüyük’te 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi tarafından program düzenlendi.
Cumhuriyet meydanında düzenlenen programda öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından sessiz kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

kitap-okuma-etkinligi--2-(1).jpg

Hafta kapsamında hayalimdeki kütüphane konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ardından yıl boyunca en fazla kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere protokol mensuplarınca çeşitli ödüller verildi. Ödüle layık görülen öğrenciler arasında Elif Özbek, Nehir Dere, Minel Yetim yer aldı. En çok kitap okuyan yetişkinlerin ise Aziz Kırkgül, Rahşan Kurtkapmaz ve Petek Tepe olduğu kaydedildi.

kitap-okuma-etkinligi--13-(1).jpg
Programa Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mukaddes Gündüz, kurum müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler ve bazı STK temsilcileri katıldı.

kitap-okuma-etkinligi--6.jpg

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.