MAHALLE İFTARLARINA BÜYÜK İLGİ

MAHALLE İFTARLARINA BÜYÜK İLGİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Mahalle İftarları" programının sekizincisinde orucunu Yeni Mahalle sakinleri...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Mahalle İftarları" programının sekizincisinde orucunu Yeni Mahalle sakinleri ile birlikte açtı.
Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek oruçlarını açtığı mahalle iftarlarında vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın hazzını yaşarken, Yeni Mahalle iftar programı Şeyh Şamil Parkı yanında yapıldı. İftar yemeğine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, Mahalle Muhtarı Aysun Kalkan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken, ney dinletisi, semazen gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yer aldı.

150814.jpg

İftar öncesinde eşi ile birlikte bütün masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla görüşen Başkan Bakıcı, misafirlerine ‘hoş geldiniz’ dedi. Ezanın okunması ile hep birlikte oruçlar açılarak, dua edildi. 
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Başkan Bakıcı, mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, Ramazan'da iftar sofralarının paylaşıldıkça güzel ve bereketli olduğunu söyledi. Mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı, çocuklara pamuk şeker dağıttı. Akşam namazının ardından çatkapı ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Bakıcı, Şabul ve Kırımlı ailelerine misafir olarak ev sahipleri ile sohbet etti.

919818.jpg
Mahalle İftarları programları bu akşam Yeşilkent Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatro alanında, 20 Haziran 2017 Salı günü 4 Eylül Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Parkı yanında ve 22 Haziran 2017 Perşembe günü Yeni TOKİ’lerde TOKİ Meydanı’nda yapılacak.

Bu haber toplam 2235 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.