MAHALLELİ İLE BULUŞTU

MAHALLELİ İLE BULUŞTU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Eşi Emine Bakıcı ile birlikte Yediler Mahallesi 521. ve 522. Sokak'ta ikamet eden vatandaşların davetlisi...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Eşi Emine Bakıcı ile birlikte Yediler Mahallesi 521. ve 522. Sokak'ta ikamet eden vatandaşların davetlisi oldu. 
Yediler Mahallesi 521. ve 522. Sokak'ta bulunan alanda vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, böylesine güzel ve samimi bir ortamda,komşuluk ilişkilerinin en güzel yaşandığı mahallelerden biri olan Yediler Mahallesi'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bozüyük her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe, günümüz apartman sistemlerinin yaygınlaşması ile giderek azalan komşuluk ilişkilerini, bu mahallede görmek ve bu sıcak ortamı yaşamak bizler için büyük mutluluk, burada sizlerin sorularınızı, taleplerinizi dinlemek ve bu yönde çözümler üretmek için bulunuyoruz, İlçemizde devam eden projelerimiz.

219862.jpg

İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar ile ilgili olarak mahalle sakinlerine bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Tamamlanmak üzere olan kapalı pazar projesi ve çalışmaları süren Şahin Sokak Parkı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı, vatandaşların talepleri doğrultusunda gerekli notlar alarak en kısa süre gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi. Başkan Bakıcı ile yüz yüze görüşerek karşılıklı sohbet etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bakıcı'ya kendilerine bu imkanı verdiği için teşekkür ettiler. 
Buluşma sonunda mahalledeki çocuklara çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı ve çocuklar arasında güzel ve sıcacık görüntüler ortaya çıkarken, her fırsatta vatandaşlar ile buluşmanın önemine değinen Bakıcı, kendilerini misafir ettikleri için mahalle sakinlerine teşekkür etti. 

181411.jpg

Bu haber toplam 2435 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.