MAKAMINA OTURDU

MAKAMINA OTURDU

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, göreve başladı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik Valiliğine atanan Dr. Kemal Kızılkaya, makamdaki yerini aldı.

A+A-

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, göreve başladı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik Valiliğine atanan Dr. Kemal Kızılkaya, makamdaki yerini aldı.
Valilik binası önünde tören mangası tarafından karşılanan Vali Kemal Kızılkaya,  daha sonra il protokolü ile tanıştı. Vali Kızılkaya makamına geçerek protokol üyeleri ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

img-9944.jpg

Vali Kızılkaya, Bilecik’te görev yapacak olmanın yüklediği sorumluluğun farkında olduğunu dile getiren Kızılkaya, şöyle konuştu:
“Bilecik, kuruluşun ve kurtuluşun şehri cihan devleti Osmanlı’nın temellerinin atıldığı çok önemli bir başlangıç noktası. Konumu ve sahip olduğu kültürel değerleri ile gelişmeye devam eden bir şehrimiz. Çözüm bekleyen meselelerine çözüm arayacağız ve elimizden geleni yapacağız.
Her şey tanışmakla başlar. Bu vesile ile Bilecikli hemşehrilerimizi tanımaya ve tanışmaya buraya davet ediyorum. Vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık olacak. Her daim Bileciklilerin hizmetinde olacağız, ortak aklı beraber yürüteceğiz” dedi.

bilecik-valisi-dr-kemal-kizilkaya-goreve-basladi.jpg

Vali Kızılkaya son olarak kendisine bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

bilecik-valisi-dr-kemal-kizilkaya-goreve-basladi-001.jpg

 

Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum