MASA TENİSİNDE 3. OLDULAR

MASA TENİSİNDE 3. OLDULAR

Pazaryeri Halk Eğitim Spor kulübü sporcuları Bursa’da düzenlenen 5. Bursa Veteran Masa Tenisi Turnuvasında, 3.’lüğü Bilecik’e kazandırdılar.Turnuvaya...

A+A-

Pazaryeri Halk Eğitim Spor kulübü sporcuları Bursa’da düzenlenen 5. Bursa Veteran Masa Tenisi Turnuvasında, 3.’lüğü Bilecik’e kazandırdılar.

Turnuvaya Türkiye’nin değişik illerinden gelip değişik yaş gruplarında, tek ve çift kişilik olmak üzere toplam 256 sporcu katıldı. Halk Eğitim Spor kulübü Levent Üstün, Ahsen A. Kılıç, Kenan Akçay, Ali Yıldırmış ve Salim Öztabak ile katıldı.

30-39 yaş kategorisinde Tek Erkeklerde Levent Üstün, Bursa ve Ankaralı sporculardan sonra Bilecikli olarak üçüncü oldu. Aynı kategoride Çift Erkeklerde Levent Üstün ve Ahsen Ahmet Kılıç, Bursa ve Konyalı sporculardan sonra birlikte üçüncü oldular. Kulüp başkanı Sedat Büyük; “Halk Eğitim Spor Kulübü sporcularının Bilecik’te rakibi bulunmadığı için komşu illerde düzenlenen bölge turnuvalarına kendi imkânlarıyla gittiler ve ferdi olarak maçlara katıldılar. Bursa’da yapılan turnuvaya katılan ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen sporcuların ise Türkiye Masa Tenisi Liglerinde oynayan ve maç deneyimi fazla olan sporculardan oluşuyor. Bu düzeydeki sporcuların arasından sıyrılıp, üçüncülüğü Bilecik’e kazandırmalarından dolayı sporcularımla gurur duyuyorum. Kulüp sporcularımızdan Levent Üstün ve Ahsen Ahmet Kılıç’ı tebrik ediyorum ve daha büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum” dedi.

unnamed-(2)-024.jpg

Bu haber toplam 2220 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.