Meclis Toplantısı Yapıldı

Meclis Toplantısı Yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

A+A-

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü.
İlk gündem maddesinde; BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının açık bulunan 2022 yılı Mali Destek Programları, 2022 yılı Teknik Destek Programları, 2022 yılı Fizibilite Destek Programlarına, AB Hibe Programlarına, yurt dışı ülkelerin hibe programları kapsamındaki hibe teklif çağrıları ile Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının teşvik kapsamındaki proje karşılığı hibe ve destek programlarına proje sunulmasına ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette kurum / kuruluşumuzu temsile, ilzama ve talebe ilişkin belgeleri imzalama hususunda  Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na yetki verilmesi konusu görüşüldü. Karar oy birliği ile alınarak, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu İmza yetkilisi oldu.

whatsapp-image-2022-02-03-at-16-06-02-5.jpeg
2. Madde de Mülkiyeti ve tasarrufu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait; Kasımpaşa Mahallesi'ndeki açık yüzme havuzunun Bozüyük Belediyesine 1 (bir) yıllığına tahsisi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
3. madde de 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin f  bendi gereğince, Bozüyük Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmelerinde satılan meşrubat alış fiyatlarında meydana gelen artışlar sebebiyle, işletmelerde satılacak olan ürünlerin fiyatları konusunun görüşülmesi oy birliği ile plan bütçe komisyonuna sevk edildi.

4 madde de ise Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek oy birliği ile karar alındı.

Meclisin 5. ve son maddesinde ise Başkanlıkça ve Meclis üyelerince getirilen konuların Belediye Meclisinde konuşulmasının ardından, Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdi.  Toplantının ardından Belediye Meclis Salonunda bulunan muhtarlara söz verilerek, talepleri ve belirttikleri hususlar Başkanlıkça cevaplandı.

whatsapp-image-2022-02-03-at-16-06-02.jpeg

Bu haber toplam 2217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.