MESLEKTAŞLARIMIZI TEBRİK ETTİLER

MESLEKTAŞLARIMIZI TEBRİK ETTİLER

Osmaneli Haber Gazetesinin muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetesinin muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ün Basın Kartı sahibi olmaları nedeniyle Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Orhan Uğur kendilerini tebrik etti.

1-395.jpg
İlk olarak Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Haber muhabirleri Tuğba Tırpan Ve ramazan Düz’ü makamında kabul ederek tebriklerini iletti. Kaymakam Çakıcı kendilerine hayırlı olsun diyerek, “Bu genç yaşta basın kartı sahibi oldunuz. Allah ülkemiz için, ilimiz için ve ilçemiz için hayırlı haberlere imza atmanızı nasip eylesin. Basın olarak kamuoyunun sesi durumundasınız. Ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde yapılan iyi işleri de, kötü işleri de sizlerin sayesinde duyuyor ve haberdar oluyoruz. Genç yaşınızda zor fakat bir o kadar da zevkli bir mesleği icra ediyorsunuz. Allah sizlere kolaylıklar nasip etsin. Basın Kartı sahibi olmanızdan dolayı bir kez daha sizleri tebrik ediyorum” dedi ve kalem hediye etti.

2-392.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise Osmaneli Haber gazetesini ziyaret ederek genç meslektaşlarımızı tebrik etti. Münür Şahin, “Osmaneli Haber Gazetesi ilçemizde yayın hayatına başlayalı 1 yıl oldu. İlçemizde günlük bir gazetenin yayın hayatında olması Osmaneli için çok önemli bir olgudur. Gazetenin muhabirlerinin Basın Kartı sahibi olmaları, Osmaneli Haber Gazetesinin işini ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesidir. Ben değerli iki kardeşime, Basın Kartı sahibi olmalarından dolayı tebriklerimi iletiyorum. Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal’a da Osmaneli’de günlük bir gazeteyi yayın hayatına sokmasından ve gazeteciliği benimsemiş böyle genç kardeşlerimizi çalıştırmasından dolayı teşekkür ediyorum. Basın Kartlarınız hayırlı olsun” dedi. Meslektaşlarımıza Osmaneli Belediyesinin en son bastırdığı “Gelişim Sürecinde Osmaneli” kitabını hediye etti.

3-294.jpg
Son olarak Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur Osmaneli Haber gazetesini ziyaret ederek, genç meslektaşlarımızı kutladı. Her iki meclis üyesi de Osmaneli Haber Gazetesinin Osmaneli’de yayın hayatına başlaması ile birlikte bir hareket getirdiğini, Gazetenin işini ne kadar ciddiye aldığını, tarafsız habercilik ve objektif olma konusunda ki tavrını her zaman sergilediğini, gazete çalışanlarından anlaşıldığını belirttiler. Yerel bir gazetede çalışan iki muhabirin de Basın Kartı sahibi olmalarının önemli bir kriter olduğunu belirten İl Genel Meclisi Üyeleri, “Bilecik Yerel Basınında 30 yıla aşkın bir zamandır yer alan Erdallar Gurubunu mesleklerine verdikleri ciddiyetten dolayı kutluyoruz” dediler.

 

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.