MEZUNİYET SEVİNCİNİ YAŞADILAR

MEZUNİYET SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017 yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet programı düzenledi. Bilişim Teknolojileri, Çocuk...

A+A-

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017 yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet programı düzenledi. Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Seramik ve Cam Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf alanlarından mezun olan 77 öğrenci için düzenlenen mezuniyet programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

unnamed-(14)-004.jpg

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hanife Altınbek, öğrencilerin Atatürk'ün emanetine sahip çıkacaklarına vurgu yaptı. Altınbek;  “Sevgili öğrencilerim, yuvadan uçma zamanı geldi. 4 yıllık bir süreçten sonra ürkek ve çekingen geldiğiniz bu okuldan; bilgi birikiminiz artmış, büyümüş, olgunlaşmış ve birçok yönden yetişmiş olarak ayrılmak üzeresiniz. Bu 4 yıllık zamanda öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla ömür boyu unutamayacağınız sıkı bağlar dostluklar oluştu. Bitmek tükenmek bilmeyen kurallar ve sınavlardan bunaldığınız zamanlar oldu. Lakin şimdi geriye dönüp baktığınızda, bütün bunların sizin istikbaliniz için yapıldığını fark edeceksiniz. Saygı değer anne ve babalar; bize verdiğiniz emanetleri olgunlaşmış olarak size tekrar teslim ediyoruz. Bizimle beraber sizde zorlu yollardan geçtiniz.  Bu süreçte bize destek oldunuz. Teşekkür ederim. Bu mutlu günde onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Bu okulda gösterdikleri başarıyı bundan sonraki hayatlarında da göstereceklerdir. Çünkü onlar Mimar Sinan Lisesi öğrencileridir.

Bir ideal, gaye ve insanlığa hizmet mesleği olan öğretmenliği, büyük fedakarlıklarla yerine getiren çok değerli öğretmen arkadaşlarım. Sizler gün geçtikçe zorlaşan bu mesleği büyük bir sabır ve emekle icra ediyorsunuz. Çocuklarımızın bugünlere gelmesinde en büyük pay sizlerinde. Hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerim; Atatürk gibi tüm dünyanın gıpta ettiği bir liderimiz olduğu için ne mutlu bizlere. Onun emanetine sahip çıkacağınıza inanıyorum. Yine Milli şairimiz Mehmet Akif; " Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır." Bu vatan size emanet” diyerek sözlerini tamamladı.  

Açılış konuşmasının ardından program bayrak ve flama devir teslim töreni ile devam etti. Mezun olan öğrenciler adına Fatma İkbal Akbalık ve mezun öğrenci velileri adına Murat Günaydın’ın konuşmalarının ardından mezun öğrencilere guruplar halinde diplomaları verildi. Pasta kesimi ve ikramların ardından kep atma gösterisi ile mezuniyet töreni sona ererken mezun öğrenciler canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar.

dsc_2072-(custom).jpg

Bu haber toplam 3291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.