“MİLLETİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

“MİLLETİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Nisan ayı İlçe Danışma Toplantısı Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in katılımıyla gerçekleştirildi....

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Nisan ayı İlçe Danışma Toplantısı Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Milletvekili Eldemir, 12 tane seçimin hepsinde milletin kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi. Eldemir,”Eğer yaptığımız işlerde doğru istikamette olursak milletimiz her zaman yanımızda olacaktır” dedi.

unnamed-(10)-003.jpg
“12 tane seçimin hepsinde milletimiz bizi yalnız bırakmadı”
Referandum sonuçlarının rakamlarla değerlendirildiği toplantıda Milletvekili Eldemir; “Bu akşam itibari ile hepimizin 16 Nisan akşamı referandum sonuçlarıyla alakalı beklemiş olduğumuz resmi sonuçlar az önce YSK tarafından açıklandı. Evet. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye genelindeki netice yüzde 51.41 evet yönünde neticelenmiştir. Skor nettir. Bugüne kadar seçimden önce belli kisve altına bürünmüş kişilerin fabrika ayarları bozulmuştu. İnşallah bu akşam tekrar fabrika ayarlarına geri dönerler. Şimdi Bozüyüklü değerli hemşerilerim. Bu referandumun hazırlık çalışmalarını yaparken Türkiye Büyük Meclisinde AK Partili Milletvekillerine de, MHP’li Milletvekillerine de buna hayır diyen HDP’nin CHP’nin yetkilileri, milletvekilleri hain dedi. Vatan haini dedi, ihanet ediyorsunuz dedi. Bir tarafta kavga çıkarttılar, bir arkadaşımızın burnunu kırdılar. Bir arkadaşımızın ayağını ısırdılar. Kiminin saçını yoldular kiminin yüzünü tırmakladırlar. Ama milletvekili arkadaşlarımız yaptığı işin doğru olduğuna inanarak bu milletin hayrına bu milletin rahatına, huzuruna vesile olacağına inandığı için anayasa değişikliğini her türlü zorluğa rağmen meclisten geçirdiler. O gün bir şey söylüyor idik. Diyorduk ki bakın biz AK Partili, olarak bugüne kadar bir patron tanıdık. O da millet diyorduk. Biz milletin hayrına olduğuna inandığımız için bu anayasa değişliğini getirdik. Milletimiz ne derse başımızın üzerine dedik. 2002 yılından beri ne kadar seçime girdiysek ister yerel seçim olsun, ister referandum halk oylaması olsun, ister milletvekilliği seçimi olsun, ister cumhurbaşkanlığı seçimi olsun 12 tane seçimin hepsinde milletimiz bizi yalnız bırakmadı. Onun için ben milletimize özellikle teşekkür ediyorum. Bu aziz millet bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Eğer yaptığımız işlerde doğru istikamette olursa hiçbir zamanda yalnız bırakacağına inanmıyoruz” dedi.

unnamed-038.jpg
Belediye Başkan’ı Fatih Bakıcı’da referandum süresince desteklerini esirgemeyen partililere teşekkür ederek, önceki seçimlere göre oranların arttığını belirtti; Seçimler muhasebe için bizim için gerçekten çok önemli. Yani biz muhasebe yapmayı zaten çok seviyoruz. Rakamlar hem yüzdelik diliminde bir önceki ve bir sonraki ile birlikte şöyle bir göz önüne geliyor. Gerçekten AK partiye oy vermiş gönül vermiş insanların artık bundan sonra da yavaş yavaş oranlarıyla beraber yükselişini gösteriyoruz. Seçimlere oranla baktığımız da yani genel anlamdaki yani milletvekilleri seçimlerindeki oranlarımız tabiî ki 45 bandından  çok daha fazla yukarılara çıkmamış. Bu demek oluyor ki çıkmayabilir yada çıkmayacak anlamına gelmiyor” dedi. 

“Kendi muhasebemizi yaptık”
En iyisi yapabilmek için çalıştıklarını söyleyen Bakıcı;”Biz elimizden geldiği kadarıyla her anlamda siyaset yapmayı, vatandaşlarımıza hizmet götürmeyi, onlarla ikili diyaloglar içerisinde samimiyetimizle birlikte gerçekten dertlerini dinleyerek her mahallemizde farklı birer proje yapmaya çalışıyoruz. Ama tabi ki eksik yanlarımız var mı var. Biz bunları hep beraber meclis üyelerimizle beraber, ilçe başkanlarımızla beraber oturduk. Neler yapabiliriz? Diye kafa yorduk. Acaba kendi siyasetimizle ilgili bir sıkıntımız var mı? Genel siyasette de çıkarılabilecek farklı noktalar var. Herkes muhasebesini hem kendi açısından hem Türkiye açısından değerlendirmiştir” dedi.
Referandum sonrası Bilecik ziyaretlerine başlayan Milletvekili Eldemir Bozüyük’ü de ziyaret ederek ilçe danışma toplantısına katıldı. Yediler Mahalle Konağı’nda yapılan toplantıya Milletvekili Eldemir ile birlikte AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal ve partililer katıldı.

unnamed-(1)-031.jpg
 

Bu haber toplam 2287 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.