MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR, BOZÜYÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU

MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR, BOZÜYÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük’te temaslarda bulundu. İlk olarak Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük’te temaslarda bulundu. 
İlk olarak Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Eldemir’e Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna eşlik etti. Milletvekili Eldemir, burada yaptığı açıklamada; “Bu masadaki herkesin ortak gayesi Bilecik için, vatandaşlarımız için güzel hizmetler yapmaktır. Bu hususta bir arada olduğunuz ve ortak çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

bsk--milletvekili-eldemir-kaymakam-bassavci-ziyareti--4-001.jpg

Milletvekili Halil Eldemir; partililer ile yaptığı görüşmenin ardından Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Yaman ile bir süre sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Eldemir beraberindekiler ile birlikte Bozüyük’te göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı’yı makamında ziyaret etti. Başsavcı Bıçakçı’ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. 
bsk--milletvekili-eldemir-kaymakam-bassavci-ziyareti--4.jpg

Bu haber toplam 3049 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.