MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bozüyük dostları Derneği Başkanı Mustafa Aksu, 2023 seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Bozüyük dostları Derneği Başkanı Mustafa Aksu, 2023 seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Başkan Aksu, 2023 Milletvekilliği seçimleri öncesi Bozüyük Dostları Derneğimizin başkanlığından da ayrıldı.
Konuyla ilgi açıklama yapan Mustafa Aksu, ‘Sanata, sanatçılara, spora, sporculara, tarihi ve kültürel değerlerimize, ulusal eğitim davamıza, doğaya ve hayvanlara sahip çıkmak için’ aday olduğunu belirtti. 
Açıklamasında;  “Ülkemiz çok ağır ekonomik-siyasal sorunlarla boğuşmakta, milletimiz hemen hemen her gün yapılan zamların etkisi altında büyük sıkıntılar yaşamakta, çaresizlik ve umutsuzluk içinde gelecek kaygısı ile kıvranıp durmaktadır. 

m-aksu.jpg

Ülkemizin ve milletimizin ağırlaşan sorunları demokrasi ve siyaset yoluyla çözebilecektir. Akıl, bilgi ve bilim temelinde yapılacak siyaset ile çözümlenemeyecek sorun yoktur.
Hayatını öğretmenlik-sivil toplum kuruluşları-sendikalar yoluyla devletimize ve milletimize adamış bir yurttaş olarak;
× Siyaset yoluyla ülkemizin ve milletimizin yaşadığı tüm sorunlara çözümler üretmek ve uygulamak için,
× Üretim ekonomisine geçilmesine, bütün illerimizin üretim kentleri durumuna gelmelerine, ezenin-ezilenin olmadığı hakça bir düzenin kurulmasına katkılar sağlamak için,
× Siyasetin kavgadan uzak, ulusal demokratik çizgide ve düzgün üslupta yapılmasına katkılar sağlamak için,
× Cumhuriyet değerlerinin, ulus devlet anlayışının, demokrasinin ve engelsiz yaşamın güçlenmesine katkılar sağlamak için,
× İşçilerin, çiftçilerin, esnafların, sanayicilerin, emeklilikte yaşa takılanların, memurların, emeklilerin, sivil toplum kuruluşlarının, kooperatiflerin ve sendikaların sesi olmak için,
× Sanata, sanatçılara, spora, sporculara, tarihi ve kültürel değerlerimize, ulusal eğitim davamıza, doğaya ve hayvanlara sahip çıkmak için,
× Çağdaş hukuk sisteminin ve adaletin yerleşmesine katkılar yapmak için.
 Önümüzdeki dönemde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı olduğumu, bu nedenle mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Bozüyük Dostları Derneğimizin başkanlığından ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.”


Bu haber toplam 3408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.