Minik Öğrencilerden 23 Nisan Gösterisi

Minik Öğrencilerden 23 Nisan Gösterisi

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler tarafından Metristepe Kültür Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı gerçekleştirildi.

A+A-

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler tarafından Metristepe Kültür Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı gerçekleştirildi. Programda miniklerin yaptıkları gösteriler alkış topladı.

Programa katılan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; "Belediyemiz Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nde eğitim gören minik yavrularımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla büyük bir heyecan ve özenle hazırladığı birbirinden renkli gösterileri izleyerek bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk ve heyecan, yarınlara dair umutlarımızı daha da güçlendirdi.

Sevgili çocuklar; hayat sizinle güzel, bayram sizinle güzel. 

Nice mutlu, umut dolu bayramlara." ifadelerini kullandı.

23nisan1.jpg23nisan2.jpg
 

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.