MİNİKLERDEN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET

MİNİKLERDEN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET

Bozüyük Anaokulu öğrencileri, Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret ederek sokak hayvanları ile yakından ilgilendi.Bozüyük Anaokulu...

A+A-

Bozüyük Anaokulu öğrencileri, Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret ederek sokak hayvanları ile yakından ilgilendi.
Bozüyük Anaokulu Lale Sınıfı öğrencileri öğretmenleri, Zeynep Yılmaz eşliğinde Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek Veteriner Hekimi Arzu Çetiner’den bilgi aldı. Veteriner Hekimi Çetiner, minik hayvan severlere hayvan barınağı hakkında bilgi vererek öğrencilerin hayvanlar hakkında merak ettikleri soruları sordular. Bozüyük Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının bakım ve aşılamalarının yapıldığı aynı zamanda veterinerlik hizmetlerinin verildiği barınakta minikler özellikle yeni yavrulamış köpekler ile ilgilendi. Minik hayvan severler barınakta bulunan köpeklere ödül maması dağıtarak hem köpekleri sevindirdi hem de kendileri mutlu oldu. Belediyenin kek ve meyve suyu ikramı ile sona eren ziyarette öğrenciler yeni bilgiler öğrendikleri, eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirirken kendilerine bilgi veren belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

miniklerden-gecici-hayvan-barinagina-ziyaret2.jpg


Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.