MÜCADELE İYİ SONUÇ KÖTÜ

MÜCADELE İYİ SONUÇ KÖTÜ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Bayanlar 1. grubunda mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor evinde Mehmet Erdem Marmara Akademi ile karşılaştı.Bozüyük...

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Bayanlar 1. grubunda mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor evinde Mehmet Erdem Marmara Akademi ile karşılaştı.
Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmada filenin sultanlarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve taraftar yalnız bırakmazken, salonu dolduran Bozüyüklü spor sevenler mücadele boyunca Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor'a desteğini maç boyunca sürdürdü. 

2-(3).jpg
Kıran kırana geçen mücadelede Filenin Sultanları, geriye düştükleri 1. setin ardından 2. sette beraberliği sağlarken, güçlü rakipleri karşısında sonuna kadar etkili oyununu sürdürdüler. 3-1 sona eren maçın galibi Mehmet Erdem Marmara Akademi olurken, oyuncular ve teknik ekip maç sonunda rakiplerini tebrik etmeyi ihmal etmediler. Maçın sona ermesinin ardından Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor taraftarları yaptıkları tezahüratlar ile takımlarının her zaman yanında olduğunu gösterirken, Bozüyük spor dolu bir hafta sonunu daha geride bıraktı. 

5-(2).jpg


Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.