MUHASEBECİLER BİR ARAYA GELDİ

MUHASEBECİLER BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyesi S.M.M.M. Mustafa Öztürk ilçede görev yapan meslektaşları ile muhasebeciler...

A+A-

 

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyesi S.M.M.M. Mustafa Öztürk ilçede görev yapan meslektaşları ile muhasebeciler gününde bir araya geldi. Bu mutlu günlerinde muhasebecilere SGM Müdürü Emin Şahin ve Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar da eşlik etti.

Mustafa Öztürk, 3568 Sayılı meslek yasasının TBMM sevk edildiği tarih olan 1 Mart tarihinin 1994 yılından bu yana ülkemizde muhasebeciler günü olarak kutlamaya devam edildiğini söyledi. Aynı zamanda 1-7 Mart arası Muhasebeciler Haftası olarak kutlanmakta olduğunu kaydetti.

Öztürk konuşmasında, “Yüz binleri aşan üyesi ve binlerce stajyeri, binlerce çalışanları ile ülkemizin en güçlü kitle örgütü olan TÜRMOB'un birer üyeleriyiz. Onurlu mesleğimizin yerine getirilmesinde ilkelerimiz olan dürüstlük ve tarafsızlığı ön planda tutarak işletmelerimizin güvencesiyiz. Hepimiz bu onurlu mesleği yapmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Muhasebenin ekonominin temel taşlarından biri olduğunu ve serbest muhasebeci mali müşavirlerin vergi alan devlet kurumları ile vergi veren mükelleflerimiz arasında bir köprü vazifesi gördüğümüzü hatırlatmak isterim. Sosyal güvenlik alanında da meslektaşlarımızın katkısı büyüktür.Bu onurlu mesleğimizin uygulayıcıları meslektaşlarımın ve ailelerinin muhasebeciler gününü kutluyor, hepinize sağlık, mutluluk, başarı ve kazançlı bir yıl diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından yenilen akşam yemeği sonrasında program sona erdi.

unnamed-(3)-005.jpg

Bu haber toplam 2303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.