MUHTARLARA EV SAHİPLİĞİNİ KURTKÖY YAPTI

MUHTARLARA EV SAHİPLİĞİNİ KURTKÖY YAPTI

 Bilecik'te 'Muhtarlar Köylerde Buluşuyor' programının bu ay ev sahipliğini Kurtköy köyü yaptı.Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından...

A+A-

 

Bilecik'te 'Muhtarlar Köylerde Buluşuyor' programının bu ay ev sahipliğini Kurtköy köyü yaptı.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen bu ay 4’üncü yapılan Muhtarlar Köylerde Buluşuyor programın bu ay durağı Kurtköy oldu. Yenilen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, programa katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve muhtarlara teşekkür etti.

Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Kurtköylü olan İl Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Bozüyük Kurtköylüler Derneği Başkanı İbrahim Arabacı, Kurtköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Karakaş ve Kurtköy halkı, Merkez Köy muhtarlarını köy kahvesi önünde karşıladı.

Akşam Ezanından sonra Kurtköy Muhtarlığınca verilen yemeğin ardından Bozüyük Kurtköylüler Derneği Başkanı İbrahim Arabacı ve Kurtköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Karakaş Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar’a çiçek taktim edip organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım 4.sü Kurtköy’de gerçekleşen bu programın birlik beraberlik duygusunu artırdığından bahsettikten sonra Kurtköy’ün merkez köyler arasında en büyük köylerden biri olduğunu muhtar Mehmet Ali Akıncı’nın da köyüne hizmet gelmesi noktasında var gücüyle çalıştığını söyledi.

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Kurtköy’ün köklü, gelenekleri, göreneklerine bağlı bir köy olduğunu söyleyerek Kurtköy hakkında kısa bir bilgi verdi. Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar başta olmak üzere köye gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı’da başta Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar’a İl Genel Meclis üyesi Serkan Yıldırım ve H.Hüseyin Çelik’e muhtar arkadaşlarına ve beraberinde gelen misafirlere çok teşekkür etti.

Programa AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi H.Hüseyin Çelik, Yeminli Mali Müşavir Kemal Ünver, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, köy ve mahalle muhtarları ile köy sakinleri katıldı.

20170310aw006112_04.jpg

Bu haber toplam 3164 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum