MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ

MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ

GENÇLİK FESTİVALİ YAPILAN ÖDÜL TÖRENİ İLE BİRLİKTE SONA ERDİBozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen gençlik festivali gerçekleştirilen...

A+A-

GENÇLİK FESTİVALİ YAPILAN ÖDÜL TÖRENİ İLE BİRLİKTE SONA ERDİ
Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen gençlik festivali gerçekleştirilen ödül töreni ile birlikte sona erdi.
Plaj Futbolu,Plaj voleybolu ve sokak basketbolu branşlarında takımların yarıştığı gençlik festivalinin ödül törenine Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yarışmacılar ve yarışmacı aileleri katıldı.

bozuyuk-belediyesinden-muhtesem-odul-toreniew.jpg

Turnuvadaki final maçlarının tamamlanmasının ardından Türkiye'de basketbol showunda en önemli gruplardan biri olan Karizma Show gerçekleştirdiği akrobatik hareketler ile alanda bulunanların nefesini kesti.
Birbirinden heyecanlı ve tehlikeli hareketleri büyük bir profesyonellik içinde gerçekleştiren Karizma Show ekibi gösterilerinin ardından uzun süre alkış aldı.
Gençlik festivalinin ödül töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmak için aktiviteler ve etkinlikler düzenledik. Bu yıl 2. sini düzenlediğimiz Gençlik Fstivalimizde çeşitli branşlarda yarışan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bugün kentimizde kurduğumuz Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu takımında 13. spor dalında yaklaşık 300 lisanlı sporcumuz bulunmaktadır.

bozuyuk-belediyesinden-muhtesem-odul-toreni5.jpg

Türkiye çapında çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporcularımıza Bozüyük Belediyesi olarak 5000 tl'ye yakın ödüller ve hediyeler veriyoruz, tüm bu çalışmalar ve etkinlikler yalnızca gençlerimizi spora yöneltmek ve onları spora teşvik etmek içindir"dedi. Konuşmasının sonunda Bozüyük Belediyesi tarafından yapılacak olan 1.Karakucak Güreş Festivali, Yıldızların Altında Sinema Festivali'nden bahseden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; " Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda onların bütün isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz, onların mutluluğu bizim için en büyük hediyedir, ben bu vesile ile burada yer alan tüm sporcularımızı tebrik ediyor,onlar için sağlıklı ve spor ile iç içe bir hayat diliyorum." dedi.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımların oyuncularına kupa,madalya ve hediyeleri takdim edilirken, yalnızca miniklerin yarıştığı eğlence parkularına katılan çocuklarımıza futbol, voleybol ve basketbol topu dağıtıldı. Program sonunda özellikle çocukların aileleri tarafından yapılan etkinlikten duyulan memnuniyet dile getirildi.
Programın en büyük sürprizi ise geçtiğimiz yılda yapılan vatandaşlar tarafından çok beğenilen Lazer Show  program sonunda muhteşem görüntülere imza atarken. Bozüyük Belediyesi gençlik festivalleri kapanış törenlerinin ardından son buldu.

bozuyuk-belediyesinden-muhtesem-odul-torenided.jpg

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.