Nurettin Oydu Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Nurettin Oydu Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

MHP Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu aday adaylığı başvurusunu Bozüyük MHP İlçe teşkilatında resmen ilan etti.

A+A-

MHP Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu aday adaylığı başvurusunu Bozüyük MHP İlçe teşkilatında resmen ilan etti. 
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine yapmış olduğu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunun ardından MHP Bozüyük İlçe Merkezi’nde, aday adaylık belgesini Bozüyük MHP İlçe Başkanı Serkan Oğuz'a başvuru belgesini teslim etti.

1nuretiin.jpg
KALABALIK GÖZDEN KAÇMADI

MHP Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, yoğun bir katılımla aday adaylığını duyurdu. Nurettin Oydu'nun ailesi ve çok sayıda partili aday adaylık başvurusunda yalnız bırakmadı. Başvuru belgesini teslim etmeden önce açıklama yapan Nurettin Oydu, ilçeme ve halkıma hizmet etmek için buradayım ifadelerini kullandı.
MHP Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu açıklamasında;  “2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde partimden Aday Adayı oldum. Amacım mevki makam değil, post kavgası hiç yapmadım yapmam da. Elimden geldiğince ilçeme ve halkıma hizmet etmek için buradayım. 

1nuretiina.jpg
BOZÜYÜK'ÜN SORUNLARINA DEĞİNDİ
Bugüne kadar yapılan hizmetleri devam ettirmek ,yanlışları düzeltmek için aday oldum. Bozüyük sorunlarını hep beraber yaşıyoruz, sorunlar bitmiyor. Hemzemin geçitleri Bozüyük’ün temel sorunu, bunun yanında çocuklarımızın yüzme havuzu yok. Karasu’dan Organize Sanayi Bölgesine su veremiyoruz. OSB’deki fabrikalar yer altı sularını kullanıyor. OSB’nin Karasu’dan faydalanmasını sağlayacağız. Bozüyük’ün alt yapısı sorunlu, Yediler Mahallesinde sel olduğu zaman büyük sorun oluşuyor. İmar durumu olmadı, kentsel dönüşüm planları sorunlu oldu ve Sakarya Mahkemesinden geri döndü. Bunlarla ilgili çözüm bulunmalı. Bozüyük’te gençlik merkezleri yok. Gençlerimiz vakitlerini Eskişehir’de geçiriyor. Bunun yanında semt pazarlarımız ve kongre merkezimiz yok. Allah bize nasip ederse bu sorunlara elbirliği ile hep beraber çare bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 
408339151-6735493066500611-4451484502545201936-n.jpg

408296296-6735494409833810-8389545872280549470-n.jpg

Bu haber toplam 6233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.