OEDAŞ’DAN AÇIKLAMA GELDİ

OEDAŞ’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "45 Yıl Evvel Dikilmiş Direğin Lambasını Yakamıyoruz" başlıklı haberinizin ardından OEDAŞ yetkililerinden konu...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "45 Yıl Evvel Dikilmiş Direğin Lambasını Yakamıyoruz" başlıklı haberinizin ardından OEDAŞ yetkililerinden konu ile ilgili olarak açıklama geldi
Bozüyük İlçesine bağlı Günyarık köyünden Nevzat Kayhan isimli vatandaş ihaleyle aldığı eski sağlık ocağı binası önündeki aydınlatma lambasının yanmamasından dolayı şikâyetçi olarak dert yanmış. ‘1970'li yılların hükümetleri bile o gün zor şartlarda aydınlatma lambası dikmiş, yakmış. Yıl 2017 olmuş biz  lambasını yakamıyoruz’ diye sitem etmişti.
Haberimizin ardından OEDAŞ yetkilileri bir açıklama yaparak haberde bahsi geçen Nevzat Kayhan adına kendilerine bir başvuru yapılmadığını belirttiler. Ayrıca bu tür taleplerin “Genel Aydınlatma Yönetmeliği”ne uygunluğa göre “İl Aydınlatma Komisyon Kararı” doğrultusunda yerine getirildiğini kaydettiler.
Yapılan açıklamada, “16 Ağustos 2017, Çarşamba günü gazetenizde yer alan "45 Yıl Evvel Dikilmiş Direğin Lambasını Yakamıyoruz" başlıklı haber sonrası konuyla ilgili sizi bilgilendirmek istedik.
Haberinizde Bilecik İli Bozüyük İlçesi Günyarık Köyünde ikamet eden Nevzat Kayhan adlı vatandaşımız tarafından tapulu bahçe içerisinde iki adet aydınlatma için Kurumumuza başvuruda bulunulduğu ifade edilmiştir. Ancak Kurumumuz bünyesinde yapılan incelemeler sonucunda Sayın Nevzat Kayhan adına herhangi bir başvuru yapılmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca bu tür taleplerin “Genel Aydınlatma Yönetmeliği”ne uygunluğa göre “İl Aydınlatma Komisyon Kararı” doğrultusunda yerine getirilebilmekte olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.
OEDAŞ olarak sorumluluk alanımız olan tüm dağıtım bölgesinde olduğu gibi Bilecik ve ilçelerinde de tüm noktalardaki sorunları detaylı bir şekilde ele alıyor, yaptığımız çalışmalar ve yeni yatırımlarla bunları en iyi şekilde çözmek için çalışıyoruz.
 Faaliyette bulunduğumuz bölgelerdeki siz değerli gazeteci dostlarımızın eleştiri ve yorumlarının bizler için çok değerli olacağını bilmenizi ister, her türlü fikrinizi bizimle paylaşmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. 

 


Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum