“ÖĞRENCİ VELİ EL ELE HAYDİ SAFFET ŞEKER’E” SPOR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

“ÖĞRENCİ VELİ EL ELE HAYDİ SAFFET ŞEKER’E” SPOR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bozüyük Saffet Şeker Ortaokulunda öğrenci, veli ve öğretmen iletişimin güçlenmesi amacı ile okulun spor kulübü tarafından öğrenci ve velilere yönelik...

A+A-

Bozüyük Saffet Şeker Ortaokulunda öğrenci, veli ve öğretmen iletişimin güçlenmesi amacı ile okulun spor kulübü tarafından öğrenci ve velilere yönelik sportif faaliyetler kapsamında ‘Öğrenci Veli El Ele, Haydi Saffet Şeker’e projesi gerçekleştirildi.
Bu etkinlikte sportmenlik bilincinde hareket edilerek, saygı, iletişim, birlikte vakit geçirmek ve hoşgörü içerisinde spor yapılmasının amaçlandığı belirtildi. Bu kapsamda babaları ve oğullara futbol, anne ve kızlara voleybol müsabakaları düzenlendi. Etkinlik süresince basketbol, dart, ip atlama, bowling, geleneksel oyunlar ve çeşitli yarışmalarla öğrenci, öğretmen ve veliler eğlenceli vakit geçirdi. Bu faaliyetlerle veliler eğitim-öğretim sürecine aktif katılım sağlayarak okul aile birliğinin güçlenmesine katkı sağladı. Organizasyon sonunda okul idaresi tarafından öğrenci ve velilerimize katılım belgesi verildi.

bozuyuk’te-“ogrenci-veli-el-ele-haydi-saffet-seker’e”-spor-etkinligi-duzenlendi.jpg


Bu haber toplam 2783 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.