ÖĞRENCİLERE YKS İÇİN TAKTİK VERDİ

ÖĞRENCİLERE YKS İÇİN TAKTİK VERDİ

Bozüyük'te Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik  "YKS'yi Kazandıracak 4 Taktik" konulu seminer programı düzenlendi.Bozüyük Belediyesinin...

A+A-

Bozüyük'te Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik  "YKS'yi Kazandıracak 4 Taktik" konulu seminer programı düzenlendi.

Bozüyük Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan program Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşti. Programa konuşmacı olarak katılan Profesyonel Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu, Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencilerine yeni sınav sistemi ve öğrencileri motive edici bilgiler verdi.

haberler-(30).jpg

Sosyal medya ve video paylaşım siteleri üzerinde ülke çapında yüzlerce takipçiye sahip olan Gri Koç lakaplı Gökhan Müftüoğlu, yarıyıl öncesi öğrencileri motive etti. Slayt gösterisi ile birlikte yaptığı sunum öğrenciler tarafından çok beğenildi. Karşılıklı konuşma şeklinde ilerleyen ve öğrencilere keyifli bir şekilde sunumunu yapan Gri Koç, öğrencilere YKS'yi kazandıracak taktikler verdi. Müftüoğlu, yaptığı konuşmada “Sizlere YKS'yi kazandıracak 4 taktikten bahsedeceğim. İlk olarak tanıyın. Neyi tanıyın? Sınav sistemini tanıyın, sınav sisteminin püf noktalarını tanıyın ve en önemlisi geçmişinizi tanıyın. Daha sonra planlama, yani zaman ve kaynaklarınızı planlayın. Sınav süresi kadar yapacağınız her şeyi planlayın, zamanın nasıl kullanacağınızı iyi bilin bunun yanında sınav süresini de değerlendirmeyi iyi bilin. Üçüncü taktik ise mativasyondur. Sınava az bir süre kaldı bu kalan sürede motivasyonunuzu iyi koruyun. Son taktiğimiz ise mücadele et ve mücadeleyi bırakma. Sizler şuan bir maçın içindesiniz. Pozisyonları ne kadar iyi korursanız o kadar çok gol atma fırsatınız olur. Pes etmeyin mücadele edin ve hedefinize ulaşın" dedi.
Yoğun bir öğrenci katılımıyla gerçekleşen program sınava girecek öğrenciler için çok verimli geçti. Öğrenciler; "Yarı yıl tatili öncesi yapılan bu sunum sayesinde tatilimiz daha verimli geçecek. Bununla birlikte YKS'ye daha motive bir şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştular.

haberler-(42).jpg

Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.