OKULLARDAN DUYARLI DAVRANIŞ

OKULLARDAN DUYARLI DAVRANIŞ

12 okuldan 650 litre atık yağ toplandıBozüyük Belediyesi tarafından başlatılan bitkisel atık yağ toplama kampanyası kapsamında kampanyaya katılan okullara...

A+A-

12 okuldan 650 litre atık yağ toplandı
Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan bitkisel atık yağ toplama kampanyası kapsamında kampanyaya katılan okullara teşekkür ziyareti yapılarak ödülleri verildi.
Bozüyük Belediyesi’nin atık yağların doğaya karıştığında verdiği zarara dikkat çekmek ve öğrencileri doğaya karşı duyarlı olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlattığı bitkisel atık yağ toplama kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Kampanyaya yoğun ilgi gösteren 12 okulda toplamda 650 litre bitkisel atık yağ toplanırken Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ziyaretlerde bu okullara basketbol, futbol ve voleybol topları ile birlikte kitap ve yap-boz hediye edildi. Öğrencilerin ve okul görevlilerinin kampanyaya sağladıkları destek ve göstermiş oldukları yoğun katılım nedeni ile teşekkür eden Belediye yetkilileri Dünya Çevre gününde böylesine duyarlı nesillerin yetiştiğini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Bu haber toplam 1812 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.