OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Tahir Büyükakın, Bozüyük Organize Sanayii Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Organize Sanayi Bölgesi hakkında ilgililerden bölgedeki yatırımlar...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Bozüyük Organize Sanayii Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Organize Sanayi Bölgesi hakkında ilgililerden bölgedeki yatırımlar ve işletmeler hakkında bilgiler alan Vali Büyükakın, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nin istihdam açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Vali Büyükakın “Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin yaptıkları üretimler, ilimiz ekonomisine büyük katkıda bulunmaktadır. Vatandaşlarımız için de önemli ölçüde istihdam sağlayan bölgelerimizde iş adamlarımızla sık sık bir araya geliyor ve değerlendirmelerde bulunuyoruz” dedi. Rögar kapakları üreten ve 200 kişinin istihdam edildiği İstikamet Döküm Fabrikasını ziyaret eden Vali Büyükakın Fabrika Sahibi Muhammed Sadi Öksüz’den fabrikanın genel durumu ile ilgili bilgiler aldı. Ardından inşaatı devam eden Bozüyük Organize Sanayii Bölgesi yeni yönetim binasında incelemelerde bulunan Vali Büyükakın, OSB Müdüründen yönetim binasının durumuyla alakalı bilgiler aldı.

dsc_3373-(1).jpg

Bu haber toplam 4268 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.