OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından divan heyeti yerini İlçe Seçim Kurulu görevlilerine teslim etti.Gündem...

A+A-

Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından divan heyeti yerini İlçe Seçim Kurulu görevlilerine teslim etti.

kongre-(20).jpg

Gündem maddelerinin görüşmeleri tamamlanınca divan başkanı tarafından adaylara söz verilmesine rağmen her iki aday da konuşma yapmadı. Daha sonra İlçe Seçim kurulu görevlilerince oy kabinlerinin düzenlemesi yapılıp sandıklar yerlerine konularak oy verme işlemine başlandı. Yoğun katılımın yaşandığı oy verme işleminde öncelik, engelli ve bayan esnaf üyelere verildi. Mevcut başkan İbrahim Kayacık seçimlerde beyaz oy pusulası başkan adayı Lütfi Tokmak ise mavi oy pusulasını tercih etti. Oy verme işleminin saat 17.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.

İbrahim Kayacık’ın  yönetim kurulu listesi Emine Mumcu, Sülayman Ümit Söylemez, Engin Peksoy, Alptekin Bodur, Serdar Kurt, Sevgi Erdem ve Aydın Çobanoğlu oluşurken denetim kurulunda ise İrfan Kanık, Nurten Gençyılmaz ve Celil Bal yer aldı.
Lütfi Tokmak'ın yönetim kurulu listesi Tamer Çekirgeci, Seda Saitoğlu, Fatih Bayraktar, Selim Göktürk, Ekrem Tetik, Can Atlıhan, Hikmet Bayrak ve Erkan İksan’dan oluşurken denetim kurulunda ise Sami Küçük, Erdal Altıntaş ve İsmail Özan yer aldı.

kongre-(15).jpg

Bu haber toplam 2881 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.