ÖZEL GÜNLERİ İÇİN ÖZEL TARİH SEÇTİLER

ÖZEL GÜNLERİ İÇİN ÖZEL TARİH SEÇTİLER

Bozüyük’te unutulmaz bir günde dünya evine girmek isteyen çok sayıda çift, nikâh tarihi için "07.07.2017" tarihini seçti. Saat 14.00’de başlayan nikâhlar...

A+A-

Bozüyük’te unutulmaz bir günde dünya evine girmek isteyen çok sayıda çift, nikâh tarihi için "07.07.2017" tarihini seçti. Saat 14.00’de başlayan nikâhlar akşam saat 20.30’a kadar devam etti. İlçe genelinde 9 çift bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ‘Evet’ derken özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Nikâh günlerini unutulmayacak bir tarihe denk getirmek isteyen 9 çift, aylar öncesinden Bozüyük Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne başvurdu.  Akılda kalıcı olması nedeniyle "07.07.2017" tarihine nikâh günü alan 9 çift, sevenleri ve akrabaları huzurunda ‘evet’ dedi. Bozüyük Belediyesi nikâh salonunda gün boyu nikâh hareketliliği yaşandı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da Özge Takpak-Mustafa Akan, Beray Özek-Burak Çay ve Meltem Bakıcı ile İlhan Fatih Önal çiftinin nikâhlarını kıydı. Bu özel günde nikâhları kıyılan çiftler unutulmayacak bir günde dünya evine girmenin mutluluğunu akrabaları ve sevenleriyle paylaştılar.

unnamed-(22)-001.jpg

Bu haber toplam 3130 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.