PARK HAYAT LEZZET DÜNYASI HİZMETE GİRDİ

PARK HAYAT LEZZET DÜNYASI HİZMETE GİRDİ

Bozüyük’te Yeni Mahalle Ravsalı Sokak’ta hizmete giren Park Hayatt Lezzet Dünyası’nın açılış töreni siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu...

A+A-

Bozüyük’te Yeni Mahalle Ravsalı Sokak’ta hizmete giren Park Hayatt Lezzet Dünyası’nın açılış töreni siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirirken açılış yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

bsk--park-hayat-acilis-3-(1).jpg

Açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Türk Metal İş Sendikası Başkanı Cemal Güney, Dolmuşçular Derneği Başkanı Paşa Dündar, Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan,  Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi İsmail Yemen, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve davetliler katıldı. Yapılan hayır dualarının ardından kurdele kesilmesi ile faaliyete geçen iş yerinin açılışında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bizim bütün esnaflarımız bizler için çok önemli. Bu gün açılışını gerçekleştirmiş bu iş yerimiz öncelikle ilimize, ilçemize ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi. İşyerini gezerek çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı iş yeri sahibine işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak açılışın anısına duvar saati hediye etti. Ardından Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’de işyeri sahibine Osmanlı Arması tablosu hediye ederek hayırlı iş ve bol kazanç diledi. Açılış töreni misafirlerine yapılan çeşitli ikramların ardından sona erdi.

bsk--park-hayat-acilis-11-(1).jpg

Bu haber toplam 4522 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum