PARK YASAĞI DEVAM EDECEK

PARK YASAĞI DEVAM EDECEK

Bozüyük’te bir süre önce belediye meclisi tarafından alınan kararla uygulamaya konulan ancak uygulanabilirliği noktasında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle...

A+A-

Bozüyük’te bir süre önce belediye meclisi tarafından alınan kararla uygulamaya konulan ancak uygulanabilirliği noktasında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle tekrar meclis gündemine taşınan park yasağı konusu, muhalefet partililerinin oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi. Bu bağlamda Cami Caddesi’nin Ravsalı Sokak ile kesiştiği noktaya kadar olan bölümünde yeniden çift yönlü park yasağı kararı alındı.

Park yasağı konusu özellikle esnaflardan gelen talepler ve kararın alınmasından bugüne kadar geçen süredeki uygulana bilinirliğinin mümkün olmadığının gözlemlenmesi üzerine Mart ayı meclis toplantısında yeniden meclis gündemine getirildi. Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yapılan oylamada AK Parti grubu park yasağının kaldırılması için oy kullanırken MHP ve CHP grubunun red yönündeki oylarıyla park yasağının devam etmesi yönünde karar alındı. Böylece daha öncede park yasağı konulmasına rağmen uygulanamayan alanda park yasağı uygulanması konusu muhalefet partilerinin oylarıyla yeniden kabul edildi.

Alınan bu kararla Yeni Mahalle Cami Caddesi üzerinde Ravsalı Sokak’a kadar olan alanda hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında araç park edilemeyecek. Pazar günleri ise araç parkı serbest olacak. Kararın uygulamaya koyulmasının ardından belirtilen alana araç park eden vatandaşlara gerekli cezai işlem uygulanacak.

28822165_10213537090996494_1965491808_o.jpg

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.