PAZARYERİLİ DARTÇILAR BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

PAZARYERİLİ DARTÇILAR BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Bilecik’te yapılan okullar arası Dart yarışmalarında, Pazaryeri Halk Eğitim Spor kulübü sporcuları, ortaokullar arası dart yarışmasında büyük başarıya...

A+A-

Bilecik’te yapılan okullar arası Dart yarışmalarında, Pazaryeri Halk Eğitim Spor kulübü sporcuları, ortaokullar arası dart yarışmasında büyük başarıya imza attı. Yıldız kızlar dalında birinci, yıldız erkekler ve genç kızlar dallarında üçüncü olan dart sporcuları madalya ve kupalarını İl Gençlik Spor Müdürü Aslan Yıldız’dan aldılar.

Bilecik kapalı spor salonunda 2 gün süren yarışmalara; ortaokul kızlarda 8 takım, ortaokul erkeklerde ve genç kızlarda 6 şar takım katıldı. Yıldız kızlarda Atatürk Ortaokulu öğrencileri; Fatmanur Gümüş, Kevser Kılıç, Simge Pektaş ve Melda Ay 1. oldu. Yıldız erkeklerde Atatürk Ortaokulu öğrencileri; Eray Can, Salih Aykurt, Eren Onay ve Kerem Kahraman 3. oldu. Genç kızlarda ise Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Fatma Aykurt, Beyza Bitingiç ve Rabia Ayar 3. oldu.

Birinci olan yıldız kızlar takımı, Bursa’da yapılacak olan dart yarışmalarında Bilecik ilini temsil edecek. Pazaryeri Dart takımı, Bursa’daki yarışmada da başarı kazanmak için antrenör Aydan Yavuz yönetiminde, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.   

unnamed-(5)-011.jpg

Bu haber toplam 2450 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.