POLİS HAFTASI SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

POLİS HAFTASI SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

Bozüyük’te Türk Polis Teşkilatının 172’nci yıl dönümü düzenlenen sade törenle kutlandı. Referandum haftası olması sebebiyle bir güne sığdırılan...

A+A-

Bozüyük’te Türk Polis Teşkilatının 172’nci yıl dönümü düzenlenen sade törenle kutlandı. Referandum haftası olması sebebiyle bir güne sığdırılan Polis Haftası törenlerine bazı vatandaşlar ve İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosu haricinde katılan olmadı. Ancak İlçe Emniyet Müdürlüğündeki tebriklerin kabulüne ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı.

unnamed-(3)-022.jpg

Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Devamında şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

unnamed-(4)-027.jpg

Ardından Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapıldı. Güner, konuşmasında yaptıkları görevin önemine değinerek “Polis anayasa, kanunlar, tüzükler ve yönetmeliklerin kendisine verdiği yetki ile cesaret, feragat ve fedakârlıklarla gece gündüz demeden görevini yapmaktadır. Devletin bekası, milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmeyecektir. Polis Teşkilatımızın 172. yılını kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah'a emanet olun” dedi.

unnamed-(5)-016.jpg

Daha sonra İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve birim amirleri tarafından ziyaret edilerek program akışı hakkında bilgilendirildi. Kaymakam Hasan Yaman da İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner nezdinde ilçede görev yapan tüm polis ekiplerinin haftasını kutladı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından Emniyet Müdürlüğü lokalinde tebrikler kabul edildi. Ayrıca öğlen namazına müteakip Merkez Kasımpaşa Camiinde şehitlerimiz için mevlit okutularak cami cemaatine pilav ikramında bulunuldu.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, ilçe emniyet müdürlüğü birim amirleri, vatandaşlar ve emniyet müdürlüğü personeli katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki tebriklerin kabulüne ise ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 3205 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.