RAMAZAN AYVA “TAAHHÜDÜMÜZÜN GEREĞİNİ YAPTIK"

RAMAZAN AYVA “TAAHHÜDÜMÜZÜN GEREĞİNİ YAPTIK"

Bozüyük MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandumda parti genel merkezinin talimatları doğrultusunda teşkilat olarak taahhütlerini...

A+A-

Bozüyük MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandumda parti genel merkezinin talimatları doğrultusunda teşkilat olarak taahhütlerini yerine getirdiklerini söyledi. Ramazan Ayva, “Milliyetçi –Ülkücü Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Taahhütlerimizin gereği yapılmıştır. Kazanan Türk milletidir. Kazanan demokratik seçimini yaparak hayır veya evet diyen tüm vatandaşlarımızdır” dedi.

İlçe Başkanı Ramazan Ayva yaptığı açıklamada, “Açıkça hayır diyen ve Erdoğan’ı yalnız bırakan Gül-Davutoğlu-Atalay gibi isimler dururken Bahçeli’yi eleştireni iyi niyetli görmem. Şükrü Karatepe'nin son düzlükteki Eyalet açıklaması bize en az % 2-3 oya neden oldu. Suçu MHP'de değil, içinizdeki unsurlarda arayın.

Başkanlık sistemi, 6 ay önce, Türkiye’nin gündeminde bile yoktu. Umutlar bitmişti, bunu gündeme getirip meclisten geçmesini sağlayan Bahçeli’dir. Başkanlık vaadiyle gelen Davutoğlu iki sene boyunca sizi oyaladı. Bahçeli mecbur olmamasına rağmen Cumhurbaşkanlığı sistemini gündeme getirdi ve geçirtti. Gül, Davutoğlu, Atalay, Arınç, Hüseyin Çelik, Babacan, Sarıkaya, Ergün, Hayati Yazı, Zeybekçi, Topbaş'lı bir AK parti sandığa çakılır. Bugün sadece Batı ittifakını, PKK-FETÖ-DHKP-C'yi yenmediniz. Gül'ü, Davutoğlu'nu ve içinizdeki hainleri de yendiniz.

unnamed-(14)-001.jpg

"Asıl film şimdi başlıyor"

AK parti içindeki kriptolar baştan itibaren Bahçeli bize oyun oynuyor, son dakikada geri adım atacak diyordu, ne oldu? Adam adı gibi Devlet, sonuna kadar sözünün arkasında durdu.

Haçlı Batı, Siyonist medya, FETÖ, PKK/HDP, DEAŞ, DHKP-C, Maocu Aydınlıkçılar, CHP, MHP atıkları ve gizli açık şer odakları mağlup olmuşlardır.

FETÖ'cü aşağılık vatan hainleri ile şer odakları kahraman Türk milletini tanımıyorlar. 16 Nisan, 15 Temmuz'un rövanşıdır. Kafanıza sokun. 16 Nisan'ın kaybedeni Haçlı Batı, Siyonist ve tetikçi medya, Deccal FETÖ, PKK ve tüm terör örgütleri, karanlık dehlizler olmuştur. CHP hizip kavgasını durdurmak için 16 Nisan sonuçlarına pislik atıp, hedef saptırmakta, hizipçileri kuşa baktırmaktadır, kimse yemez. Bu kafa klasik kahrolası CHP kafası ve CHP kuyruğuna takılanlar, kendilerini değil, şimdiden milleti suçlu ilan ediyorlar. CHP kendine bakmalı, Baykal, İnce ve Feyzioğlu çekişmesine odaklanmalıdır. Kılıçdaroğlu, FETÖ kaset bedelini fazlasıyla ödemiştir. Artık gitmelidir! Ufak bir menfaat kırıntısı gördüler mi, PKK ile FETÖ ile şer odaklarla kol kola olmaktan utanmazlar. Allah o hainlere fırsat vermesin. Bahçeli düşmanlığı adamları ne hale getirdi? Kin ve öfkeleri yüzünden FETÖ ve PKK ile aynı çizgiye düştüler.

Devlet Bahçeli gibi omurgalı Lider görmemişler müptezeller, kendi liderleri gibi zannediyorlar. Dağda bağda çakalla davası olmayanlar gerçek ülkücüleri anlayamazlar. Dün olduğu gibi bu gün de liderimizin emrindeyiz! Kimse ne MHP’yi ne de Liderini küçük düşüremez. Ülkücüler Devlet beyin emrindedir. Ülkücü hareket üzerinde hesap yapıyorlarmış, bunlarla hesaplaşmak bizim işimizdir.

Devlet Bahçeli adı gibi Devlettir. Bugün adının hakkını vermiştir. Milletine ve devletine şerefiyle hizmet etmiştir. Milliyetçi –Ülkücü Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Taahhütlerimizin gereği yapılmıştır. Kazanan Türk milletidir. Kazanan demokratik seçimini yaparak hayır veya evet diyen tüm vatandaşlarımızdır. Türkiye’dir. Kazançlı çıkan bayraktır, devlettir, vatandır, milli namus ve haysiyettir. Kaybedenler kulübü ise oldukça karışık, kalabalık ve karmaşıktır. Bu ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur. Biz de hile arayan, tuzak araştıran, komplo araması yapan kim varsa 16 Nisan’da hüsrana uğramıştır. Demiştik ya; bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez. “Devlet için evet, millet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet, Türkiye için evet.” Bu evetler sonuna kadar, sonsuza kadar bizimledir, namusumuza emanettir” dedi.

Tüm dünyaya, haçlılara, siyonistlere, küreselcilere, Fetöculara -Meral troykasıyla CHP ve Perinçeke maskeli beşlere rağmen BİZ KAZANDIK,

Bu haber toplam 3627 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.