'RANTİYECİLER, KRİPTOCULAR'

'RANTİYECİLER, KRİPTOCULAR'

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun partilerinden istifasını gazetemize değerlendirdi. MHP’den ayrılarak muhalif...

A+A-

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun partilerinden istifasını gazetemize değerlendirdi. MHP’den ayrılarak muhalif harekete katılan ve şimdilerde yeni kurulan İYİ Parti’ye geçmeye hazırlanan kesimi sert bir dille eleştiren Karuk, “Rantiyeciler, MHP’nin içindeki kriptocular” ifadelerine başvurdu.

 MHP’den istifa edenlerine rant peşinde koşan ve mevki makam sevdalıları kimseler olduğunu öne süren Başkan Karuk, “Gerçek ülkücüler yerinde, partisinde duruyor. Biz bunların istifalarını kayda değer bulmuyoruz. MHP yoluna emin adımlarla ilerlemekte. Hatta bu isimler partiden ayrıldıkları için partimize olan ilgi her geçen gün artmakta ve üye kayıtlarımız aralıksız devam etmekte.

Partimize olan ilgiyi ve üye olma talebini önümüzdeki günlerde düzenleyeceğim bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracağım” dedi.

Başkan Karuk ayrıca Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun Söğüt Şenlikleri öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye davetiye götürmek üzere defalarca randevu talebinde bulunduğunu ancak kendisine randevu verilmediğine dikkat çekti.  

Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.