REFERANDUM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

REFERANDUM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde dernekler ve sivil toplum örgütleri ile toplantılara devam ediyor.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde dernekler ve sivil toplum örgütleri ile toplantılara devam ediyor.
Bozüyük Belediyesi Yeni Mahalle Konağı’nda özel bir fabrikada çalışan işçiler ile birlikte gerçekleştirilen yemeğe katılan Başkan Bakıcıburada yaptığı konuşmada anayasanın 18 maddesini ayrıntılı olarak anlattı. Özellikle muhalefet partisi tarafından oluşturulmak istenen yanlış algıya değinene Başkan Bakıcı; “Herkes kadar bizlerde bu ülkenin bir evladıyız. Bugün yaptığımız her çalışma bu ülkenin geleceği için yaptığımız bir çalışmadır” dedi. Başkan Bakıcı’ya yemekte eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin de; “ Yeni sistem ülkenin refahı ve iktidar kavgalarının son bulması için son derece önemlidir” diyerek Başkan Bakıcı'ya bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve göreve geldiği günden beri Bozüyük için yaptıkları için teşekkür etti. Karşılıklı soru cevap kısmından sonra Başkan Bakıcı, referandum konularının yanı sıra belediyenin planladığı projeleri de anlatarak; Bozüyük’ün daha güzel bir yer olması için belediye olarak her türlü çalışmayı aralıksız olarak sürdürdüklerini belirtti.

unnamed-(9).jpg
Yeni Mahalle Konağı’nda ki programın ardından Başkan Bakıcı ve Çetin Bozüyük Eski Üreğil Derneğini ziyaret etti. Burada dernek yöneticileri ve üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan Bakıcı, yeni sistemin gerekliliğini anlattı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmenin sonunda vatandaşlar tarafından yeni sistem ile ilgili yöneltilen soruları yanıtladı.

unnamed-(10).jpg

Bu haber toplam 2762 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.