REKORA KOŞUYOR..

REKORA KOŞUYOR..

Bozüyük’te büyük bir gazetecilik başarısı gösterilerek ilk kez gazetemiz tarafından gündeme getirilen köpek ölümleri gizemini korurken, vatandaşların...

A+A-

Bozüyük’te büyük bir gazetecilik başarısı gösterilerek ilk kez gazetemiz tarafından gündeme getirilen köpek ölümleri gizemini korurken, vatandaşların yaşananlara olan ilgisi ve merakı her geçen gün artıyor. “Böylesi görülmedi” başlıklı haberimiz 4 gün gibi kısa bir sürede son zamanların en büyük tıklanma rekorlarını kırarak tekil IP girişinde 70.000’i geçti.

Okuyucularımız ilçeye bağlı Dübekli köyünde yaşanan bu esrarengiz olaya çok büyük ilgi gösterdiler. Bizde olay ile ilgili olarak yaşanan gelişmeleri sıcağı sıcağına okuyucularımız ile paylaşmaya devam ettik ve ediyoruz. Haberin gizemi kadar okuyucularımızdan gelen yorumlarda bir o kadar gizemliydi. Köpeklerin esrarengiz ölümlerine ilişkin yorum ve değerlendirmelerde bulunan bazı okurlarımız, düşüncelerini ve iddialarını gazetemizle paylaştılar. Haber sitemizin sosyal medya hesabı üzerinden bize ulaşan okurlarımız köpekleri telef eden esrarengiz hayvanla ilgili olarak ilginç yorumlarda bulundular. Bazı okurlarımız, Vaşak, bazıları Sırtlan, kimileri ise Kurt olabileceği iddialarında bulundular. Yine bazı okuyucularımız ise Anadolu Parsı’nın köpek etine olan sevgisine vurgu yaptı. Bizleri ve haber ile ilgili gelişmeleri merakla takip ettiklerinin de altını çizdiler.

Bizlerde ilçenin en hızlı ve güvenilir gazetesi olan Yeni Bozüyük Gazetesi ve haber sitesi olarak okuyucularımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyor. Gösterilen teveccühe layık olmanın azim ve kararlılığı ile çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü belirtiyor. İlçede yaşanan anlık gelişmelerden anında haberdar olmak istiyorlarsa bizi takip etmelerini tavsiye ediyoruz.

Bu haber toplam 3317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.