REVİZE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

REVİZE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi revize edilerek yepyeni bir görünüme kavuşuyor....

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi revize edilerek yepyeni bir görünüme kavuşuyor.    Yaşar Doğu Caddesinde başlatılan revize çalışmaları kapsamında belediye ekipleri tarafından, mevcut eski asfalt sökülmeye devam ederken Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmaları yerinde inceledi. Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte çalışma alanına gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çalışanlara kolaylıklar dileyerek projenin uygulanmasında ekiplerden bilgi aldı. Yaşar Doğu Caddesi'nin 4 Eylül Mahallesinin en yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olduğunu belirten Başkan Bakıcı; "4 Eylül Mahallemizde başlattığımız asfalt yenileme ve revize çalışmalarını tamamladığımızda Yaşar Doğu Caddemiz ilçemiz için önemli bir prestif caddesi olacak, güçlü bir Bozüyük için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" dedi.
   Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı daha sonra mahalle sakinleri ile görüşerek, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinlerken, vatandaşlar başlatılan revize çalışmaları ve asfalt yenileme çalışmaları için duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler. Bir sitenin bahçesinde apartman sakinleri ile birlikte sohbet eden Belediye Başkanı, çocuklara oyuncak hediye ederek onlarıda mutlu etmeyi ihmal etmedi. Bozüyük'te her alanda devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlar ile sohbet eden Bakıcı, vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar alarak," Bozüyük'ün her mahallesi, bizim için çok önemli, Bozüyük'ün güzel bir kent olması ve siz değerli vatandaşlarımızın mutlu olması için görevdeyiz ve bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek" dedi.
    Ekipler tarafından devam eden revize çalışmaları sonunda muhteşem bir görünüme kavuşacak olan 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'ndeki çalışmaların yanı sıra, Yeşilkent Mahallesindeki asfalt yenileme çalışmalarıda devam ediyor.

908341.jpg


Bu haber toplam 2735 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.