SADECE BİLGİSAYARINI DEĞİL, EMEĞİNİ DE ÇALDILAR

SADECE BİLGİSAYARINI DEĞİL, EMEĞİNİ DE ÇALDILAR

Bozüyük’te meydana gelen hırsızlık olayında bu defa camiyi tercih eden hırsız camideki bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Aynı zamanda yazar olan...

A+A-

Bozüyük’te meydana gelen hırsızlık olayında bu defa camiyi tercih eden hırsız camideki bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Aynı zamanda yazar olan cami imam hatibinin sadece bilgisayarını değil içerisinde kitap çalışmalarının yer aldığı emeğini de çaldılar.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Orta Kasımpaşa Camiine gelen hırsızlık zanlısı cami imam hatibi Şaban Doğan’a ait bilgisayarı alarak camiden ayrıldı. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleşen olayda hırsızlık şüphelisi camiye girdikten sonra ilk olarak namaz kılıyor. Ardından camide kısa bir araştırma ve karıştırma yaptıktan sonra müezzin mahfilinde bulunan bilgisayarı fark ediyor. Etrafı da kolaçan eden hırsız cami içi ve civarında kimsenin olmadığı bir anda bilgisayarı alarak camiden ayrılıyor. Hırsızın 10-15 dakika içerisinde gerçekleştirdiği bu eylem saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyor.

“Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden hırsıza çağrıda bulundu”

Cami İmam Hatibi sosyal medya üzerinden hırsıza yaptığı çağrıda, “Bak hırsız kardeşim. Sen sadece benim bilgisayarımı çalmadın. İçinde birçok yazılarımla ve kitap çalışmalarımla emeğimi çaldın. Geceleri uykusuz kalarak yaptığım çalışmalarımı çaldın. Umutlarımı çaldın be kardeşim. Yanlış yaptın.

Gel bu gün aklını başına al ve emeğimi, umutlarımı, geri getir ve aldığın yere koy. Zaten eşkâlin belli. Kim olduğunu güvenlik kameraları ayan beyan kaydetmiş. Ben seni affedeceğim. Senin iyiliğin ve hidayetin için dua edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Olay Cami İmam Hatibi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verilirken ekiplerin hırsızın yakalanması için çalışma başlattıkları kaydedildi.

Bu haber toplam 2938 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.