SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Bozüyük’te Pazar günü akşam saatlerinde etkili olan ve yaklaşık 3 saat boyunca devam eden gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.İlçe...

A+A-

Bozüyük’te Pazar günü akşam saatlerinde etkili olan ve yaklaşık 3 saat boyunca devam eden gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

İlçe genelindeki bazı ev, işyeri ve okulların bodrum katlarını su bastı. Cadde ve sokaklar yağmur sularıyla doldu, taştı.  Vatandaşlar yağışın fazla olması nedeniyle bodrum katları suyla dolan ev ve işyerlerini temizlemek için uzun uğraşlar verdi. İtfaiye ekipleri gelen ihbarlar üzerine vatandaşların yardımına koştu. İlçe genelinde ufak tefek baskınlar dışında afat niteliğinde bir baskının olmadığı kaydedildi. İtfaiye ekipleri gün boyu yaptıkları çalışmalarla sokaklardaki kum ve balçıkları temizleyerek tıkanan rögarları yeniden açmaya çalıştılar.

Özellikle Çitosan Ortaokulunun bahçesi tamamen suyla kaplandı. Sabah erken saatlerde okula gelen öğrencilerin birçoğu okula giremezken evlerine geri dönmek zorunda kaldılar. Belediye itfaiye ekiplerinin tahliye çalışmalarının ardından okul bahçesi su ve çamurdan arınırken geç de olsa öğrencilerin okullarına kavuşması sağlandı.

ygs.jpg

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.