"Sağlık için, hepimiz için"

"Sağlık için, hepimiz için"

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla tüm yurtta uygulanacak olan koronavirüs denetimleri Bozüyük'te de gerçekleştirildi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla tüm yurtta uygulanacak olan koronavirüs denetimleri Bozüyük'te de gerçekleştirildi.
Denetimlerde Sarar alışveriş merkezinde faaliyet gösteren esnaflar tek tek ziyaret edilerek esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlardan maske, sosyal mesafe ve temizlik konularına dikkat etmeleri istendi. Bien Seramik Fabrikası’nın da ziyaret edildiği, hem alınan tedbirlerin yerinde incelendiği hem de Covid-19 tedbirleriyle alakalı uyarı ve ikazların yapıldığı denetimlerde esnaf ve vatandaşlara Covid-19’la en etkin şekilde nasıl mücadele edilmesi gerektiği anlatılarak İçişleri Bakanlığının Genelgesi içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere dikkatle uyulmasının salgınla mücadelenin başarısını arttıracağı söylendi.
Denetimlere İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay ve İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan katıldı.

Yapılan denetimlerdeki amaçlarının insan sağlığını korumak olduğunu söyleyen Başkan Bakkalcıoğlu “COVID-19 tedbirleri kapsamında, Kaymakamımız Hasan Yaman ile birlikte Sarar Alışveriş Merkezimizde denetim gerçekleştirdik. Lütfen kişisel hijyenimize dikkat edelim, sosyal mesafeyi uygulayalım ve alınan tedbirlere uyalım” dedi.

bsk-kaymakam-korona-denetimi-sarar-17-eylul-2020-12.jpg


Bu haber toplam 16408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.