SAĞLIK, TEŞKİLATI'NDAN, VALİ, ELBAN'A, ZİYARET,

SAĞLIK, TEŞKİLATI'NDAN, VALİ, ELBAN'A, ZİYARET,

Sağlık Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Vali Süleyman Elban'ı ziyaret etti.Vali Elban, İl Sağlık Müdür Vekili Abdurrahman Ozan,...

A+A-

Sağlık Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Vali Süleyman Elban'ı ziyaret etti.

Vali Elban, İl Sağlık Müdür Vekili Abdurrahman Ozan, Halk Sağlığı Müdür Vekili Fatma Selvi Karaman, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Serkan Kadir Keskin, Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Üçkardeş, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Metin Karakuş ve beraberindeki doktorları makamında kabul etti.

Doktorların zor bir görevi üstlendiğini ifade eden Vali Elban, ''Sağlık çalışanları hizmetlerini sabırla, özveriyle yerine getirmektedir. Doktorlarımız, insanların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için özveriyle çalışan, toplumun inandığı, her zaman değer ve destek verdiği, gönül borcu duyarak saydığı kişilerdir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın en önemli hedefleri arasında yer almaktadır. Son yıllarda da sağlık kurumlarında önemli değişim ve gelişmeler yaşanmıştır. 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları sağlık çalışanları açısından birlik, beraberliğe sebep olduğu gibi kamuoyunda da sağlık hizmetlerine ve çalışanlarına ait bilincin gelişmesine yol açmaktadır. Bu vesile ile sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum.'' dedi.

Sağlık Müdür Vekili Ozan da fedakarlıkla icra edilen, mayasında özveri, sabır ve tahammül olan en kutsal meslek olan hekimliğin, tarihin her döneminde önemini ve toplum içindeki saygınlığını muhafaza ettiğini söyledi.

unnamed-(7)-004.jpg

Bu haber toplam 2455 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.